Línea de control página principal
 • Reprogenetics a la ESHRE 2014.

  Reprogenetics a la ESHRE 2014 (Munic, 29 de juny - 2 juliol 2014).

  Els membres del pgdteam estaran a la vostra disposició a l’stand B3 de Reprogenetics situat a la sala d'exhibidors per recollir, ampliar o solucionar qualsevol consulta que en relació a les nostres anàlisis genètiques pugueu tenir.

  A més, l'equip de Reprogenetics presentarà cinc comunicacions.

  Segueix-nos.

   

  Readmore
 • Nous Serveis

  Nous serveis Reprogenetics per a completar els seus tractaments.

  Readmore
 • Cursos de Formació 2014

  La relació entre la genètica i la reproducció humana és cada cop més estreta. En el contexte d'una medicina individualitzada, entendre aquesta associació és fonamental per oferir el millor tractament als pacients. Un dels objectius de Reprogenetics és la divulgació científica, per aquest motiu, aquest any organitzem cursos d'actualizació i formació continuada dirigits, principalment, a embriòlegs, ginecòlegs i estudiants de ciències  de la salut interessats en: genètica molecular, citogenètica, embriologia, medicina reproductiva, genètica humana i diagnòstic genètic preimplantacional.

  Readmore
 • Dagan Wells premiat a l'ESHRE 2013

  Investigador de Reprogenetics guardonat amb el prestigiós premi d'Honor en Ciències Clíniques per una nova tècnica de cribatge genètic que permet identificar embrions humans sans en FIV

  Readmore