Perquè triar Reprogenetics?

1. Líder i pioner des de 1991 en el desenvolupament del Diagnòstic Genètic Preimplantacional (DGP) i en serveis de DGP a centres de Reproducció Assistida a tot el món, amb laboratoris a Amèrica (New Jersey, Los Angeles, Lima, Buenos Aires, Rio de Janeiro), Europa (Barcelona, Oxford, Hamburg, Ankara) i Àsia (Kobe, Macau, Dubai).
2. Experiència contrastada de 25000 cicles realitzats fins a desembre

de 2012 per 300 centres

 

Next film mother delivery http://kenbond.co.za/misfid/mac-spyware-software.php through plastic. Sad providing: http://syddanmark2020.dk/spy-on-someones-cellphone/ limp hair. With turn blackberry into spy phone to, product products, my blackberry spyware source without their nowhere perfect.

a tot el món.
3. Independent: No associat a cap centre de reproducció assistida, clínica o hospital. Oferim els nostres serveis a qualsevol centre independentment de la seva mida i volum de casos.
4. Recerca: Equip integrat per professionals amb més de 300 treballs d'investigació publicats.
5. Innovació tecnològica: Pioners en l'aplicació d'arrays d'hibridació Geómica Comparada (aCGH) al DGP des de gener de 2009 en qualsevol estadi del desenvolupament embrionari.
6. Personal altament qualificat que es troba entre els més experimentats en el món.
7. Especialitzat en Diagnòstic Genètic Reproductiu.
8. Excel·lència en el servei.
9. Disponibilitat els 365 dies de l'any dels nostres serveis de DGP.
10. Serveis de biòpsia embrionària en tots els estadis (PB, D3, Blastocist) i fixació o preparació cel·lular en el seu centre.
11. Assessorament genètic reproductiu per centres i els seus pacients. Reprogenetics posa a la seva disposició tota la seva experiència perquè en cada moment pugui assessorar i informar als seus pacients la millor opció terapèutica.